Розвага з батьками: ” Ми родом з дитинства”

В дошкільному закладі у молодшій групі був проведений вечір відпочинку для батьків. Вихователь групи, яка підготувалася до даного вечора, Бугайчук Тетяна Сергіївна, ставила перед собою завдання допомогти батькам краще зрозуміти своїх дітей, їхній внутрішній світ. З цією метою проводилося багато традиційних і не традиційних заходів, під час, яких ознайомила батьків з віковими особливостями дошкільнят, з різними підходами до їх виховання  та навчання.

Активізувала батьків з пасивних спостерігачів перетворивши їх на учасників освітньо – навчального процесу. Основною метою було виявити інтереси, вподобання кожної сім’ї, забезпечити наступність родинних традицій.

Батьки брали активну участь у конкурсах « Що ви знаєте про дитячий садок?», умовою, якого було почергово відповідати на запитанням ведучої.

DSCF9322

Батьки навипередки змагалися у конкурсі « Продовж прислів’я про сім’ю»

DSCF9348

І задоволенням підготувалися до конкурсу «Покажи казку»,

DSCF9333

Яку маленькі глядачі радо подивилися « Пшеничний колосок»

IMG_4270

Та улюблену казку «Колобок», де учасниками були не тільки батьки, а й і їхні дітки.

DSCF9364

Кажуть, мама знає свою дитину краще за всіх і може відгадати із закритими очима, а наші мами змогли не тільки відгадати свого малюка, а й закритими очима намалювати його.

DSCF9382

Оскільки були конкурси, тож було і журі, яке оцінювало їх.

Переможці, були нагороджені золотими медалями, якими  урочисто нагородила голова журі, завідувач дошкільного навчального закладу Кушнір Ірина Миколаївна.

IMG_4284

Команда, яка не стала переможцем, але брала активну участь теж була нагороджена.

DSCF9414

Вихователь теж був нагороджений подякою від батьків, гарним настроєм усіх учасників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *